Yes by Jess Gezichtsbehandelingen


Kies je voor een behandeling van een uur of van anderhalf uur?

Hierin kun je zelf aangeven wat je prettig vindt en wat je graag zou willen verbeteren aan je huid. Liever ontspanning? Geen enkel probleem dan maken we de massage wat langer. Liever geen ontspanning maar huidverbetering? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld en bindweefselmassage en/of peeling met een mooi masker. We kijken samen wat de beste opties zijn. Alles is mogelijk. Ook mannen zijn van harte welkom!

60 min € 62,50
90 min € 92,50  

Het merk waar ik mee werk, is Alpha-H = Huidverbetering! 

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfortzone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn

Geen onnodige ingrediënten.

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.

De producten zijn te koop en te bestellen bij Yes bij Jess.

Meer informatie hierover? Of wil je een gratis huidadvies? 
Stuur gerust een berichtje! Altijd welkom! 

Specialisaties / Diploma's op gebied van huidverbetering:

  • Huidverbeteringsmassage
  • Bindweefselmassage
  • Voedingsleer
  • Shiatsu
  • Acne