Eyeliner

Accentueer je ogen en lijst ze in! Kies voor een subtiele infralash, een klassieke eyeliner of een schaduw eyeliner.
Twijfel je welke eyeliner het beste bij jouw past? Geen probleem! Voor de behandeling teken en bespreken we alles door!
 
 Nieuwe zetting infralash (alleen tussen de wimpers): €180,00 exclusief nabehandeling.
Nieuwe zetting eyeliner dik, dun: €365,00 of schaduw: €400,00 exclusief nabehandeling.


Infralash

Bij een infralash wordt het pigment alleen gezet tussen je wimperhaartjes. Dit is de meest natuurlijke eyeliner. Je ziet dit niet als een lijn maar als opvulling tussen je wimpers. Hierdoor lijken je wimpers voller. Super natuurlijk! Dit is echt voor iedereen prachtig! Jong en oud! Wil je ook iets aan de onderkant? Dit zet ik alleen heel subtiel om zo je ogen niet kleiner doen lijken. 

Klassieke eyeliner

Een mooie strakke dunne of juist dikkere lijn die tussen de wimpers en strak langs de bovenrand van je wimpers gezet wordt. Bedenk wel dat dit niet zo dik als een make-up liner gezet kan worden, de kleur zwart vervaagd namelijk. Dit komt omdat we in een huid werken en er niet op. het pigment zal in de loop van de jaren iets grijzig en soms iets blauwig worden. Natuurlijk kun je dan terug komen voor een evt. kleurboost (nabehandeling) 

Schaduw eyeliner

Hierbij kun je denken aan een eyeliner die uitgeblend wordt. Net alsof er een klein beetje oogschaduw bij gezet is. Dit kan flink aangezet worden maar ook heel subtiel zomaar net boven je wimperhaartjes. Hierin zijn verschillende kleuren mogelijk. Voor de behandeling teken/ make-up ik alles voor zodat we samen je ogen op de mooiste manier uit laten komen en ze stralen!! 

Goed om te weten... Voor en na de behandeling van PMU eyeliner

Voorzorg adviezen: 

• Bij glaucoom en/of herpes simplex moet de behandeling uitgesteld worden.
• Kom zonder mascara naar de salon komen.
• Geen wimperextensions! Een week voor de behandeling laten verwijderen.
• Geen Aspirine, Ibuprofen of Naproxen innemen 24 uur voorafgaand aan de behandeling.
• Geen bloedverdunnende medicijnen innemen 24 uur voorafgaand aan de behandeling. (in overleg met uw arts)
• Geen Corticosteroïdencrème / zalf op de te behandelen plaats voorafgaand aan de behandeling.

Draag je lenzen? Doe deze dan voordat je naar de salon komt uit en neem je bril mee. Lenzen mogen pas na 24 uur weer in. 

Na de behandeling:

• Direct na de behandeling en/of de volgende dag kunnen de ogen wat dikker worden. Dit is na een paar uur tot een dag weg. 
• Na de behandeling bespreken we alle informatie over de nazorg door en deze krijg je deze ook mee naar huis. Belangrijk is om dit goed op te volgen voor een goed en mooi herstel!